Rendeld meg otthonról kedvenc gyógyszertári termékeid kényelmesen, biztonságosan. 15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

Rendeld meg otthonról kedvenc gyógyszertári termékeid kényelmesen, biztonságosan. 15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek
1. A webáruház kezelése

A webáruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekeztünk felépíteni, hogy Ön, mint megrendelő minél egyszerűbben megtalálhassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkcióit elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk. A termékek kiválasztásához igyekszünk Önnek a lehető legtöbb információt nyújtani.

A terméktájékoztató a mindenkori gyártótól származik, tartalmáért ezért nem tudunk felelősséget vállalni. A rendelt termék használati utasítását használat előtt feltétlenül olvassa el és kérjük, hogy tartsa az előírt alkalmazást.

A megjelenített termékek kizárólag online, házhoz szállítással vagy csomagponton történő átvétellel rendelhetőek meg.

A goldeneagle.hu webáruház vény nélkül kapható gyógyszereket, étrend-kiegészítőket, speciális gyógyászati célra szánt tápszereket, gyógyászati segédeszközöket és dermokozmetikai termékeket forgalmaz. A goldeneagle.hu webáruházat a szolgáltató az oldalon megtalálható termékek magyarországi forgalmazóinak engedélyével üzemelteti.

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát (27%), azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját, kivéve ha ez külön akció keretében meghirdetésre kerül.

Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

2. Böngészés

Az áruházban Ön rendelés feladása nélkül is tájékozódhat termékeinkről. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek a kosárba kerülnek és regisztráció nélkül is megvásárolhatóak. A termékek termékcsoportba vannak kategorizálva, hogy megkönnyítsük a válogatást. Ezeken belül további kategóriák szerepelnek. Itt választhat a termékek közül és eljuthat a termékek adatlapjára. Minden termék adatlapon megtalálható a termék neve, leírása, ára, kiszerelése, egységára, az esetleges kedvezmény és fotó a termékről. A fotó esetenként eltérhet, ha a gyártó változtatott a csomagoláson. Amennyiben szeretne más termékeket is megtekinteni, az áruház minden oldalán megtalálható kezelőgombok segítségével böngészhet tovább. A cookie beállítások engedélyezése után a főoldalon megjelenő arany színű Messenger ikonra kattintva üzenetet küldhet a Facebook oldalunknak, melyet az ügyintézőnk a lehető legrövidebb időn belül megválaszol.

3. Rendelés

3.1. MEGRENDELÉS ELŐTT

Érvényes rendelést regisztráció nélküli is leadhat. Lehetősége van regisztrálni a rendelés leadása során és a rendeléstől függetlenül is. Ennek az előnye, hogy következő vásárlásnál már nem szükséges újra kitöltenie adatait és hírlevelünkre is feliratkozhat. A regisztráció során az adatlapot értelemszerűen kell kitölteni. A sikeres regisztrációról tájékoztató szöveg jelenik meg a képernyőn, majd az e-mail címére érkezik egy automatikus e-mail a regisztráció sikerességéről.

3.2. ADATOK MEGVÁLTOZTATÁSA

A felhasználó bejelentkezés után, az oldal tetején megjelenő "Profil" menüpontra kattintva tudja módosítani adatait és jelszavát.

3.3. ELFELEJTETT JELSZÓ

A weboldalon a fejlécben a "Profil" gombbal megnyíló felületen található az "Elfelejtettem a jelszavamat" hivatkozás, erre kattintva jut az "Új jelszó kérése" aloldalra, ahol az e-mail címe megadásával tud új jelszót kérni, amelyet rendszerünk generál és e-mail-ben elküld Önnek. Az e-mail-ben kapott új jelszót belépés után a fejlécben lévő "Profil" hivatkozásra kattintva bármikor megváltoztathatja az Adatmódosítás aloldalon.

3.4. TERMÉK CSERÉJE, PÉNZ VISSZAFIZETÉSE

Amennyiben a termék cseréjére, illetve a vételár visszafizetésére kerül sor, azt feltétlenül jelezzük e-mailben, és tájékoztatjuk a kapcsolatos teendőkről, információkról. A vásárlás során előforduló hibák, félreértések reklamációhoz vezethetnek. A törvényi előírásoknak megfelelően járunk el minden reklamáció kezelése esetén. Minden beérkezett véleményre reagálunk és minden általunk, illetve szállítóink által elkövetett hiba esetén a legnagyobb rugalmassággal - vásárlóink érdekeit szem előtt tartva - járunk el ügyfélszolgálatunkon keresztül.

3.5. A RENDELÉS MENETE

Termékeink között több módon találhatja meg azt, amire szüksége van.

- A felső menüsorban a főkategóriák menüire kattintva termékcsaládok alapján, illetve a Termékek menü lenyíló hivatkozásaira kattintva.

- A weboldal jobb felső részén található kereső segítségével.

- A találati lista oldalon sorbarendezést végezhet a jobb oldali menü segítségével.

A megvásárolni kívánt termékeket lista nézetben a "Kosárba" gomb segítségével is a kosárba teheti vagy a termék adatlapján lévő "Kosárba" gombbal. Ha a kosarában már van termék, annak állapotát és az eddig kosárba tett termékek összértékét a fejlécben lévő kosár ikonra mutatva lenyíló felületen folyamatosan nyomon követheti. Rendelést leadhat regisztráció nélkül is. A termékek kosárba helyezése után a kosár ikonra mutatva lenyíló felületen lévő "Kosár megtekintése" gombra kattintva jut a kosárba, ahol a rendszer felkínálja az egyes lépéseket, amelyek végigvezetik a felhasználót a rendelés sikeres leadásához. A kosár ikonra mutatva megjelenő menüben a Megrendelés gombra kattintva a kosár megtekintése átugorható a folyamatban. A "Megrendel" gombra kattintva a vásárló tudomásul veszi, hogy a rendelés elküldése fizetési kötelezettséggel jár. Rendeléséről az Ön által megadott e-mail címre visszaigazoló e-mail-t kap.

Jelenleg háromféle módon fizethet:

- online bankkártyás fizetéssel

- utánvétellel a futárnak

- átutalással

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

Utalás esetén az összeg megérkezése után adjuk át a csomagot a futárszolgálatnak. A szállítás előtt a futárszolgálat küld értesítőt sms-ben, mely tartalmazza a futár telefonszámát, szükség szerint ezen az elérhetőségen egyeztethet.

A webshop telefonszáma: +36 70 599 0235

3.6. A MEGRENDELÉSEK FELDOLGOZÁSA

A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 8-tól 16 óráig. A megrendelés beérkezését követően előfordulhat, hogy egyes termékből nem áll rendelkezésükre elegendő készlet valamennyi vásárlónk kiszolgálásához. Ebben az esetben e-mailben ügyfélszolgálatunk informálja Önt. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. A megrendelést minden esetben e-mailben visszaigazoljuk. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 3 munkanapon belül. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben vagy teljes egészben. A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. Tájékoztatjuk, hogy a rosszul megadott e-mail cím, vagy a postafiókjához tartozó tárhely telítettsége a visszaigazolás hiányát okozhatja.

3.7. A SZERZŐDÉS IKTATÁSA

A webáruház használatával kötött szerződés nem minősül írásban foglalt szerződésnek, a szolgáltató azt nem iktatja, utólag nem hozzáférhető. Jogi szempontból a webáruházban leadott megrendelések ráutaló magatartás formájában tett jognyilatkozatnak minősülnek.

4. Szállítás, átvétel

4.1. SZÁLLÍTÁSI CÍM

Szállítási címként szerepelhet a lakás, vagy akár a munkahely címe is, azaz Magyarország területén bármilyen szállítási cím megadható. A szállítási cím eltérhet a számlázási címtől is. Szállítási címként azt a címet érdemes megjelölni, ahol a vevő nagy valószínűséggel tartózkodik a szállítás várható időpontjában.

4.2. SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Hungary Kft. teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Az át nem vett csomagok teljes szállítási költségét a megrendelőre terheljük! A szállítási határidő 2 munkanap a 12:00-ig leadott rendelések esetében. Az ezt követően leadott rendeléseknél 3 munkanap a szállítási határidő. A kiszállítások időbeni szervezését nem a webshop végzi.

4.3. SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

Összeghatár Házhozszállítás esetén Csomagpont esetén
0 Ft - 14.999 Ft 999 Ft 999 Ft
15.000 Ft - 0 Ft 0 Ft






A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget.
A szállítási díjak magyarországi szállítás esetén érvényesek.

4.4. FUTÁRSZOLGÁLAT ELÉRHETŐSÉGEI:

- Telefon: (+36 1) 802 0265

- E-mail: info@gls-hungary.com

A megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt csomagot csak és kizárólag ő veszi át személyesen, akadályoztatása esetén írásbeli meghatalmazást ad 14 év feletti személynek a csomag átvételére, aki önkéntesen bemutatja személyi jogosultságát a csomag kézbesítőjének.

4.5. KÜLFÖLDRE TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁS

Webáruházunkban történő rendelés esetén a külföldre történő szállítás lehetőségéről érdeklődjön az alábbi e-mail címen: info@goldeneagle.hu

5. Fizetés

A megrendelt termék árának és a házhozszállítás díjának fizetési módja.

A megrendelt termék vételárát házhozszállítás esetén háromféle módon fizetheti ki:

  • online bankkártyás fizetéssel a Barion fizetési rendszeren keresztül
  • utánvételesen a csomag átvételekor a futárnak
  • banki átutalással a rendelés leadása után cégünk bankszámlájára: 11736020-21456372 (OTP Bank) 

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot.

Csomagpontra történő szállítás esetén kizárólag online bankkártyás fizetés, vagy előreutalás választható.

Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Az oldalon megadott árak tartalmazzák az áfát és csak internetes vásárlás esetén érvényesek.

6. Garancia

Termékeinkre a törvény által előírt garanciát vállalunk. A garancia érvényesítéséhez a számla vagy számlamásolat szükséges. A számlát a termékekkel együtt a csomagban küldjük. A hibás/problémás termékeket ajánlott küldeményként kell postacímünkre elküldeni, a reklamáció jogszerűségének megállapítása után a terméket cseréljük és postázzuk a megadott a címre. Sérült, törött termékekre, nem megfelelő használatból eredendő meghibásodásra a garancia nem érvényesíthető. Bővebben a jogi tudnivalóknál.

7. Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatban

Utánvétellel történő megrendelés esetén kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

8. Jogi tudnivalók a vásárlással kapcsolatban

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy interneten gyógyszert csak 14 éven felüli személy rendelhet.

8.1. A SZOLGÁLTATÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGA

A megrendelő a szerződéstől 14 napon belül indokolás nélkül elállhat. Ezen jogát megrendelő a termék kézhezvételének napjától számított 14 nap elteltéig gyakorolhatja. Elállási jogát megrendelő a rendelés leadásának napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja. Az elállással egyidejűleg köteles az átvett árut hiánytalan és hibátlan állapotban (sértetlen eredeti csomagolásban) haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni. A visszaküldés költsége a vásárlót terheli. A megrendelőt ezen felül egyéb költség nem terheli, azonban a szolgáltató követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A megrendelő elállási jogát gyakorolhatja az erre utaló egyértelmű nyilatkozatával e-mail-ben (info@goldeneagle.hu), telefonon ügyfélszolgálatunkon (+36 70 599 0235) vagy postai úton. Az elálláshoz az az alábbi mintát is használhatja:

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

A Vásárló a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján jogosult az áru átvételét követő 14 napon belül indokolás nélkül elállni a vásárlástól.

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett: Arany Sas Gyógyszertár Bt. 2060 Bicske, Kossuth tér 15.

e-mail: info@goldeneagle.hu


Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi
termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

…...........................................................................................................................................................


Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja: …....................................................................................


A fogyasztó(k) neve:..............................................................................................................................

A fogyasztó(k) címe:.............................................................................................................................

 

…....................................................

A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)


Kelt............................................................................................................................

 

 Az írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a megrendelő a nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. A szolgáltató köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 14 napon belül visszatéríteni, kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy a vásárló a szolgáltató által felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.

A felek eltérő megállapodása hiányában a megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát olyan áru értékesítése esetében, amely a megrendelő személyéhez kötött, illetve amelyet a megrendelő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. Továbbá nem gyakorolhatja elállási jogát, ha a termék természeténél fogva nem szolgáltatható vissza. A kozmetikumok és hasonló árucikkek vásárlása esetén nincs lehetőség elállási jog gyakorlására a készítmények kipróbálása, elhasználása után.

Terméket kizárólag bontatlan csomagolásban veszünk vissza, vagyis ha a készítményt már felbontotta, nem áll módunkban elállás esetén visszafizetni a vételárát.

Amennyiben a termék átvételekor a csomagoló kartondobozon olyan külsérelmi nyomot lát, amely alapján feltételezi, hogy a megrendelt termék sérülhetett szállítás közben:

  • 1. Kérjük, hogy bontsa fel a csomagot a futár jelenlétében!
  • 2. Amennyiben sérült (összetört, kifolyt stb.) a termék, kérje kárfelvételi jegyzőkönyv rögzítését a futártól!

Tájékoztatjuk, hogy a kárfelvételi jegyzőkönyv felvételének hiányában nem áll módunkban az esetlegesen sérülten átvett termékek utólagosan történő kártalanítása, illetve fenntartjuk magunknak ennek egyedi elbírálásra vonatkozó jogát!

8.2. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

A szolgáltatótól Interneten történő megrendelés feltételezi a megrendelő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátinak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai adottságokra és a felmerülő hibákra.

A szolgáltató semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt körülményekért, tényekért, bármilyen okból is jelentkeznek, ill. következtek be:

  • az Interneten küldött és/vagy fogadott, nem a szolgáltatótól származó bármilyen adat okozta problémákért;
  • az Internetes hálózat bármilyen működési hibájáért, ami megakadályozza a webáruház akadálytalan működését és a vásárlást
  • bármilyen adatvesztésért;
  • bármely, a folyamatban alkalmazott szoftver nem megfelelő működésének következményeiért;
  • a szolgáltató hálózatban bármilyen programhiba, rendkívüli esemény vagy technikai hiba következményeiért.

A szolgáltató bármikor, előzetes értesítés nélkül módosíthatja a jelen oldalakon található anyagokat vagy a bennük feltüntetett termékeket és árakat.

8.3. ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

Adatvédelmi Nyilatkozatunkat ide kattintva tekintheti meg.

A Barion fizetési szolgáltató adatvédelmi tájékoztatója ide kattintva tekinthető meg.

8.4. EGYÉB RENDELKEZÉSEK

A jelen Általános Szerződési Feltételek a kereskedelemről szóló 2005. évi CLXIV törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény és a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) kormányrendelet, valamint a hatályos egyéb vonatkozó jogszabályok figyelembe vételével készült.

Jelen ÁSZF 2019. december 7. napjától határozatlan ideig hatályos. Jelen ÁSZF az Arany Sas Gyógyszertár Bt. által üzemeltetett www.goldeneagle.hu internetes honlapon hozzáférhető és áttanulmányozható. Az Arany Sas Gyógyszertár Bt. által forgalmazott termék(ek) megrendelésével a vásárló jelen Általános Szerződési Feltételeket tudomásul veszi és magára nézve is kötelezőnek fogadja el.

Az ÁSZF feltételeket az Arany Sas Gyógyszertár Bt. – a vonatkozó hatályos magyar jogszabályi rendelkezésekkel összhangban - egyoldalúan jogosult megváltoztatni, módosítani és/vagy kiegészíteni. A módosított ÁSZF az internetes honlapon való közzététel napján lép hatályba. A szolgáltató Internetes honlapját látogató megrendelők kötelesek rendszeresen tájékozódni jelen ÁSZF módosításai tekintetében. Amennyiben a vásárló a jelen ÁSZF módosításának hatálybalépését követően továbbra is látogatja az oldalakat és megrendelést ad le, azt a szolgáltató jogosult úgy értelmezni, hogy a vásárló az ÁSZF módosítását elfogadta.

8.5. KELLÉKSZAVATOSSÁG, TERMÉKSZAVATOSSÁG, JÓTÁLLÁS

Amennyiben a termék cseréjét, illetve a vételár visszafizetését kéri, azt feltétlenül jelezze e-mailben, hogy tájékoztathassuk az ezzel kapcsolatos teendőkről, információkról. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Kormányrendelet, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben foglaltak az irányadók. A Vevőnek jogában áll, ha hibás a termék szavatossági, illetve jótállási igényét bejelenteni. Ilyen esetben haladéktalanul jelezze igényét webáruházunk felé e-mailben. Elérhetőségi adatainkat a 9. pontban tekintheti meg. Igényének teljesíthetőségével kapcsolatos álláspontunkról 5 munkanapon belül értesítjük. Kijavítás, illetve kicserélés kérése esetén törekszünk arra, hogy azok 15 napon belül elvégzésre kerüljenek. Eladó a Vevő nála bejelentett szavatossági vagy jótállási igényéről jegyzőkönyvet köteles felvenni, amelyben rögzíti Vevő nevét, címét, valamint nyilatkozatát arról, hogy hozzájárul a jegyzőkönyvben rögzített adatainak a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben meghatározottak szerinti kezeléséhez, az eladott termék megnevezését, vételárát, az Eladó általi teljesítés időpontját, a hiba leírását és bejelentésének időpontját, és az érvényesíteni kívánt jogot. Ezen túlmenően eladó rögzíti a szavatossági igényre adott választ és tájékoztatást arra vonatkozóan, hogy a Vevő jogvita esetén a megyei kereskedelmi és iparkamarák mellett működő békéltető testület eljárását is kezdeményezheti. A jegyzőkönyvről a fogyasztó kérésére Társaságunk tartós adathordozón másolatot biztosít. A jegyzőkönyvet Eladó három évig köteles megőrizni. Jogvita esetén a Vevő a Békéltető Testület eljárását is kezdeményezheti, amelynek elérhetősége a 8.6. pontban található.

8.5.1. KELLÉKSZAVATOSSÁG

Társaságunk hibás teljesítése esetén a vállalkozásunkkal szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint. Ön - választása szerint- az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti a termék vételárának arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy - végső esetben - a szerződéstől is elállhat. Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot. Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított 2 hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívom a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő legfeljebb egy év. Kellékszavatossági igényét Társaságunkkal szemben érvényesítheti. A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket Társaságunktól vásárolta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt. A szavatossági igény leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát. A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető.

8.5.2. TERMÉKSZAVATOSSÁG

A termék hibája esetén Ön - választása szerint - a 8.5.1. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet. Termékszavatossági igényként kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti. A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal. Termékszavatossági igényét a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított 2 éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti. Termékszavatossági igényét kizárólag a termék gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén a Vásárlónak kell bizonyítania. A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy: - a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy - a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy - a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered. A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania. Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

8.5.3. JÓTÁLLÁS

Kötelező jótállás csak a 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet Mellékletében felsorolt 10.000 forintnál drágább tartós fogyasztási cikkekre vonatkozik. A kötelező jótállás keretében a jótállási idő alatt felmerülő minőségi kifogás esetében lényegében a szavatossági jogokat (kijavítást, kicserélést, árleszállítást, elállást) lehet – de kedvezőbb feltételekkel – érvényesíteni. A kötelező jótállás időtartama 1 év, amelynek kezdő időpontja a termék fogyasztónak történő átadása, vagy ha az eszközt üzembe kell helyezni és azt a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, akkor az üzembe helyezés napja. A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett. Felhívom a figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont Önt a jótállásból fakadó jogok a 8.5.1. és a 8.5.2. pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

8.6. A MEGRENDELŐ A KIFOGÁSAIVAL, PANASZAIVAL AZ ALÁBBI SZERVEZETEKHEZ FORDULHAT:

8.6.1. BICSKE VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA JEGYZŐJE

Cím: 2060 Bicske, Hősök tere 4.

E-mail: jegyzotitk@bicske.hu

Telefon: 06-22-565-464/41-es mellék

 

8.6.2. Fejér Megyei Kormányhivatal, Székesfehérvár Járási Hivatal, Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály, Fogyasztóvédelmi osztály

Cím: 8000  Székesfehérvár, Honvéd u. 8.

Postacím: 8050 Székesfehérvár, Pf.: 936

Ügyintézés helye: 8000 Székesfehérvár, Mátyás király körút 6.

E-mail: fogyved@fejer.gov.hu

Telefon: 22/501-751

 

8.6.3. KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA BÉKÉLTETŐ TESTÜLETE

Cím: 8000 Székesfehérvár Hosszúsétatér 4-6.

E-mail: bekeltetes@fmkik.hu

Telefon: 22/510-310

A vállalkozásnak a Békéltető Testületi eljárásban együttműködési kötelezettsége van.

 

8.6.4. ONLINE VITARENDEZÉSI PLATFORM

Kötelezettséget vállalunk az alternatív vitarendezési fórum igénybevételére a fogyasztói jogvitáik rendezéséhez. Az Európai Bizottság által fejlesztett és üzemeltetett online vitarendezési platformot a linkre kattintva érheti el: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=HU

9. Szolgáltató elérhetőségei, vevőszolgálat

A SZOLGÁLTATÓ CÉGADATAI

A szolgáltató cég neve: Arany Sas Gyógyszertár Betéti Társaság
A szolgáltató rövidített cégneve: Arany Sas Gyógyszertár Bt.
A cég székhelye: 2060 Bicske, Kossuth tér 15.
Levelezési címe: 2060 Bicske, Kossuth tér 15.
A szolgáltató képviselőjének neve: Dr. Halász Éva Anikó
Cégjegyzék szám, adószám: 07 06 00622422074524-2-07
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Székesfehérvári Törvényszék Cégbírósága
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség: info@goldeneagle.hu
Telefonos elérhetőség: +36 70 599 0235
A szolgáltató bankszámla száma: 11736020-21456372 (OTP Bank)

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

 

A SZOLGÁLTATÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK ELÉRHETŐSÉGE:

Telefon: +36 70 599 0235 (hétfőtől-péntekig 8:00-17:00)

E-mail: info@goldeneagle.hu

Facebook oldalunk: https://facebook.com/goldeneaglepatika

 

A TÁRHELY-SZOLGÁLTATÓ NEVE, ELÉRHETŐSÉGE:

UNAS Online Kft.

Cím: 9400 Sopron, Kőszegi út 14.

E-mail:unas@unas.hu

Telefonszám:+36-99/200-200 (H-P 8:00-15:30)

Adatkezelési tájékoztató
ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Jelen dokumentum az Ön személyes adatainak kezeléséről és az azzal kapcsolatos jogairól ad az Európai Unió rendelete (az Európai Parlament és a Tanács 2016/679 Általános Adatvédelmi Rendelete, továbbiakban: GDPR) és a hazai jogszabálynak (az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a továbbiakban: Info. tv.) megfelelő tájékoztatást.

1. A szabályzat célja

A jelen Szabályzat célja, hogy rögzítse az Arany Sas Gyógyszertár Bt. (a továbbiakban: Szolgáltató, székhely: 2060 Bicske, Kossuth tér 15, cégjegyzékszám: 07-06-006224, adószám: 22074524-2-07) által alkalmazott adatvédelmi és adatkezelési elveket és a Szolgáltató adatvédelmi és adatkezelési politikáját.

A Szolgáltató a www.goldeneagle.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal) működtetése során a Weboldalra látogatók, a Weboldalon regisztrálók, illetve azon vásárlók (a továbbiakban együttesen Érintett) adatait kezeli.

A Barion fizetési szolgáltató adatkezelési tájékoztatója az alábbi linken érhető el magyar nyelven: https://www.barion.com/hu/adatvedelmi-tajekoztato/

A jelen Szabályzat célja, hogy a Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások minden területén, minden egyén számára biztosítva legyen, hogy jogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).

2. Szolgáltató, mint adatkezelő megnevezése

Név: Arany Sas Gyógyszertár Bt.

Székhely: 2060 Bicske, Kossuth tér 15.

Levelezési cím: 2060 Bicske, Kossuth tér 15.

Telefonszám: +36 70 599 0235

E-mail cím: info@goldeneagle.hu

3. A kezelt személyes adatok köre

3.1. Regisztrációval kapcsolatos adatkezelés

A regisztráció során az Érintettnek kötelezően meg kell adnia a következő személyes adatokat: név, e-mail cím, jelszó, számlázási cím (számlázási név, utcanév, házszám, település, irányítószám), szállítási cím (szállítási név, utcanév, házszám, település, irányítószám), telefonszám.

3.2. Hírlevéllel kapcsolatos adatkezelés

A Weboldalon hírlevélre történő feliratkozásra van lehetőség. A lehetőség igénybevételével kapcsolatosan a hírlevélre feliratkozó felhasználó önkéntes adatszolgáltatás keretében az alábbi személyes adatait adja át kezelésre: név, e-mail cím.

3.3. Technikai adatok

A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: az Érintett bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szolgáltatás igénybe vétele során generálódnak és melyeket a Szolgáltató rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatokat a rendszer az Érintett külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adatok egyéb személyes felhasználói adatokkal - törvény által kötelezővé tett esetek kivételével - össze nem kapcsolhatók.

3.4. Cookie

A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie-t – azaz egy-egy karaktersorozatot tartalmazó kis fájlt – küld a Szolgáltató a látogató számítógépére, amely(ek) révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezen cookie-k a Google által biztosítottak, felhasználásuk a Google Adwords rendszerén keresztül történik. Ezeket a cookie-kat csak egyes aloldalak látogatása esetén küldjük el a látogató számítógépére, tehát ezekben csak az adott aloldal meglátogatásának tényét és idejét tároljuk, semmilyen más információt nem.

Alkalmazott cookie-k:

- Átmeneti (session) cookie: a session cookie-k az Érintett látogatása után automatikusan törlődnek. Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy a Szolgáltató Weboldala hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni, tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a Weboldal egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni.

- Állandó (persistent) cookie: állandó cookie-t is használ a Szolgáltató a jobb felhasználói élmény érdekében (pl. optimalizált navigáció nyújtása). Ezek a cookie-k hosszabb ideig kerülnek tárolásra a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama attól függ, hogy az Érintett az internetes böngészőjében milyen beállítást alkalmaz.

- Jelszóval védett munkamenethez használt cookie.

- Bevásárlókosárhoz szükséges cookie.

- Biztonsági cookie.

Külső szerverek segítik a Weboldal látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását (Google Analytics). A mérési adatok kezeléséről az adatkezelők tudnak részletes felvilágosítást nyújtani az Érintett részére. Elérhetőségük: www.google.com/analytics

Amennyiben az Érintett nem szeretné, hogy a Google Analytics a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje, telepítse böngészőjébe az ezt blokkoló kiegészítőt.

A legtöbb böngésző menüsorában található „Segítség” funkció tájékoztatást nyújt arra vonatkozóan, hogy a böngészőben

- hogyan lehet letiltani a cookie-kat,

- hogyan fogadjon el új cookie-kat, vagy

- hogyan adjon utasítást böngészőjének arra, hogy új cookie-t állítson be, vagy

- hogyan kapcsoljon ki egyéb cookie-kat.

4. Az adatkezelés célja, jogalapja és módja

4.1. Az adatkezelésre az Érintett önkéntes, a Weboldalon található megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza az Érintett kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy a Weboldal használata során közölt személyes adatai felhasználásra kerüljenek. Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása alapján, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján kerül sor.

A hozzájárulást az Érintett az egyes adatkezelések tekintetében a Weboldal használatával, a regisztrációval, illetve a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

4.2. Az adatkezelés célja a Weboldalon elérhető szolgáltatások nyújtásának biztosítása. A Szolgáltató az Érintett által rendelkezésre bocsátott adatokat célhoz kötötten, kizárólag a megrendelés teljesítése, házhoz szállítása, számlázás lehetővé tétele, kapcsolattartás, illetve ha az Érintett feliratkozott hírlevélre, akkor hírlevél küldés és az esetlegesen létrejövő szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében használja.

4.3. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatok célja statisztikakészítés, az informatikai rendszer technikai fejlesztése, az Érintett jogainak védelme.

4.4. A Szolgáltató a megadott személyes adatokat az e pontokban írt céloktól eltérő célokra nem használja illetve használhatja fel. Személyes adatok harmadik személynek vagy hatóságok számára történő kiadása - hacsak törvény ettől eltérően nem rendelkezik kötelező erővel - az Érintett előzetes, kifejezett hozzájárulása esetén lehetséges kizárólag.

4.5. Szolgáltató a neki megadott személyes adatokat nem ellenőrzi. A megadott adatok megfelelősségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Érintett e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt az Érintettet terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

5. Az adatkezelés időtartama

5.1. A regisztráció során megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak kérelemre történő törléséig tart. Nem kötelező adatok esetén az adatkezelés az adat megadásának időpontjától a kérdéses adat kérelemre történő törléséig tart. A regisztráció Érintett általi törlésére, valamint Szolgáltató általi törlésére bármikor, az Általános Szerződési Feltételekben (a továbbiakban: ÁSZF) rögzített esetben és módon kerülhet sor.

5.2. A Weboldalon leadott rendelésekkel összefüggő adatokkal kapcsolatban Szolgáltató a jogszabályban (pl. számviteli jogszabályokban) meghatározott megőrzési kötelezettségét teljesíti.

5.3. Hírlevél esetén a személyes adatok kezelése a hírlevélről, a 8.4. pontban meghatározott módon történő leiratkozásig tart.

6. Az adatokat megismerő személyek köre, adattovábbítás, adatfeldolgozás

6.1. Az adatokat elsődlegesen Szolgáltató illetve Szolgáltató belső munkatársai jogosultak megismerni, azonban azokat nem teszik közzé, harmadik személyek részére nem adják át.

6.2. Az informatikai rendszer üzemeltetése, a megrendelések teljesítése, az elszámolás rendezése körében Szolgáltató adatfeldolgozókat (pl. rendszergazda, fuvarozó vállalat, könyvelő) vesz igénybe.

Adatfeldolgozók megnevezése:

- GLS Hungary Kft. - Házhozszállítás

- Unas Online Kft. - Weboldal fejlesztés, rendszergazdai tevékenység

- Dr. Koncz Ferenc e.v. - Üzemeltetés, marketing

- Epikforge Kft. - Marketing

- Tax Libri Kft. - Könyvelés

6.3. A Szolgáltató az Érintettek személyes adatait nyomon követhető módon és a jogszabályoknak megfelelően kezeli. A fentieken túl a személyes adatokat harmadik személyeknek csak és kizárólag az Érintett hozzájárulása esetén továbbítjuk, és csak hatósági megkeresések esetén adjuk ki.

7. Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségek

7.1. Az Érintett bármikor jogosult tájékoztatást kérni a Szolgáltató által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, továbbá bármikor módosíthatja azokat az ÁSZF-ben meghatározott módon.

7.2. Szolgáltató az Érintett kérésére tájékoztatást ad a rá vonatkozó, általa kezelt adatokról, az általa vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, továbbá az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá - az Érintett személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. Szolgáltató a kérelem benyújtásától számított 30 napon belül írásban adja meg a kért tájékoztatást.

7.3. Az érintett a jogait az alábbi elérhetőségeken gyakorolhatja:

Levelezési cím: 2060 Bicske, Kossuth tér 15.

Ügyfélszolgálat: Lépj kapcsolatba az alábbi oldal alján található űrlap segítségével: https://goldeneagle.hu/shop_contact.php

Az Érintett bármely, az adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, illetve észrevétellel a Szolgáltató munkatársához fordulhat a 7.3. pontban elérhetőségeken keresztül.

7.4. Az Érintett bármikor jogosult a helytelenül rögzített adatainak helyesbítését vagy azok törlését kérni. Egyes adatait az Érintett a Weboldalon maga helyesbítheti; egyéb esetekben Szolgáltató a kérelem beérkezésétől számított 3 munkanapon belül törli az adatokat, ez esetben azok nem lesznek újra helyreállíthatók. A törlés nem vonatkozik a jogszabály (pl. számviteli szabályozás) alapján szükséges adatkezelésekre, azokat Szolgáltató a szükséges időtartamig megőrzi.

7.5. Az Érintett kérheti továbbá, adatainak zárolását. A Szolgáltató zárolja a személyes adatot, ha az érintett ezt kéri, vagy ha a rendelkezésére álló információk alapján feltételezhető, hogy a törlés sértené az Érintett jogos érdekeit. Az így zárolt személyes adat kizárólag addig kezelhető, ameddig fennáll az adatkezelési cél, amely a személyes adat törlését kizárta.

A helyesbítésről, a zárolásról és a törlésről az Érintettet, továbbá mindazokat értesíteni kell, akiknek korábban az adatot adatkezelés céljára továbbították. Az értesítés mellőzhető, ha ez az adatkezelés céljára való tekintettel az Érintett jogos érdekét nem sérti.

Ha a Szolgáltató az Érintett helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelmét nem teljesíti, a kérelem kézhezvételét követő 30 napon belül írásban közli a helyesbítés, zárolás vagy törlés iránti kérelem elutasításának ténybeli és jogi indokait.

Az Érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen. Szolgáltató a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.

7.6. Az Érintett az Info. tv., valamint a Polgári Törvénykönyv (2013. évi V. törvény) alapján a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.; www.naih.hu) fordulhat vagy Bíróság előtt érvényesítheti jogait.

7.7. Amennyiben az Érintett szolgáltatás igénybevételéhez a regisztráció során harmadik fél adatait adta meg vagy a Weboldal használata során bármilyen módon kárt okozott, a Szolgáltató jogosult az Érintettel szembeni kártérítés érvényesítésére. A Szolgáltató ilyen esetben minden tőle telhető segítséget megad az eljáró hatóságoknak a jogsértő személy személyazonosságának megállapítása céljából.

8. E-mail címek, hírlevél

A Szolgáltató kiemelt figyelmet fordít az általa kezelt elektronikus levélcímek felhasználásnak jogszerűségére, így azokat csak az alábbiakban meghatározott módon használja fel (tájékoztató vagy reklám) e-mail küldésére.

8.1. Az e-mail címek kezelése elsősorban az Érintett azonosítását, a megrendelések teljesítése, szolgáltatások igénybe vétele során a kapcsolattartást szolgálja, így elsősorban ennek érdekében kerül sor e-mail küldésére.

8.2. A Szolgáltató által nyújtott szolgáltatások vagy az ÁSZF változása esetén a változásokra vonatkozó, valamint a Szolgáltató egyéb hasonló szolgáltatásaira vonatkozó tájékoztatást a Szolgáltató bizonyos esetekben elektronikus formában, e-mailben juttatja el az Érintettek részére. Az ilyen értesítéseket azonban a Szolgáltató nem használja reklámozási célra.

8.3. Hírlevél

A hírlevél feliratkozás során megadott elektronikus levélcímekre hirdetést vagy reklámot (hírlevél) tartalmazó leveleket a Szolgáltató csak az Érintett kifejezett hozzájárulásával, a jogszabályi előírásoknak megfelelő esetekben és módon küld. A hírlevél direkt marketing elemekkel rendelkezik és reklámot tartalmaz. Szolgáltató a hírlevél igénybevétele során az Érintett által megadott adatokat kezeli.

Hírlevél esetében a Szolgáltató, mindaddig kezeli az Érintett hírlevél feliratkozása során megadott adatait, ameddig az Érintett a hírlevélről le nem iratkozik a hírlevél alján található „Leiratkozás” linkre kattintva vagy nem kéri a levételét a hírlevélre feliratkozók listájából e-mailben vagy postai úton. Leiratkozás esetén a Szolgáltató további hírleveleivel, ajánlataival nem keresi meg az Érintettet. Az Érintett bármikor ingyenesen leiratkozhat a hírlevélről és hozzájárulását visszavonhatja. A regisztrált felhasználóink a személyes oldalukra belépve is bármikor és ingyenesen leiratkozhatnak a hírlevélről.

9. Egyéb rendelkezések

9.1. Szolgáltató rendszere az Érintettek aktivitásáról adatokat gyűjthet, melyek nem kapcsolhatóak össze az Érintett által a regisztrációkor megadott egyéb adatokkal, sem más honlapok vagy szolgáltatások igénybevételekor keletkező adatokkal.

9.2. Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a Szolgáltató az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről az Érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes, kifejezett hozzájárulását megszerzi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy a felhasználást megtiltsa.

9.3. Szolgáltató kötelezi magát, hogy gondoskodik az adatok biztonságáról, megteszi továbbá azokat a technikai intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a felvett, tárolt, illetve kezelt adatok védettek legyenek, illetőleg mindent megtesz annak érdekében, hogy megakadályozza azok megsemmisülését, jogosulatlan felhasználását és jogosulatlan megváltoztatását. Kötelezi magát arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen továbbítja vagy átadja, ugyancsak felhívja ez irányú kötelezettségeinek teljesítésére.

9.4. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot az Érintettek Weboldal felületén történő előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően az Érintettnek a Weboldal további használatához el kell fogadnia a módosításokat, a Szolgáltató által, a Weboldalon biztosított módon.

Az Adatvédelmi Nyilatkozat frissítésének időpontja: 2019. december 7.