Rendeld meg otthonról kedvenc gyógyszertári termékeid kényelmesen, biztonságosan. 15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

Rendeld meg otthonról kedvenc gyógyszertári termékeid kényelmesen, biztonságosan. 15.000 Ft felett ingyenes kiszállítás!

APIVITA

Az APIVITA kozmetikumai természetes eredetű hatóanyagokból, a görög természet növényeinek kivonataiból, magas tápértékű méhészeti termékekből és organikus illóolajokból állnak.

Az APIVITA készítmények 85-100% -ban tartalmaznak természetes összetevőket, viszont nem tartalmaznak szilikonokat, parabéneket, petróleumot, propilénglikolt, szintetikus pézsmát, ftalátot és más olyan összetevőket, amelyek az egészségre vagy a környezetre károsak.

Tovább

Az APIVITA kutatási és fejlesztési részlege bizonyítottan tapasztalt az INNOVATÍV, természetes és hatékony kozmetikumok fejlesztésében. A felhasznált összetevők a zöld kozmetológia élvonalából valók. A kutatási és fejlesztési részleg a görög és a nemzetközi egyetemekkel összefogva figyelemmel kíséri a folyamatokat és a hatékonyságot életszerű és klinikai körülmények között, valamint a végtermékeken is klinikai vizsgálatokat végez kutatóintézetekkel és egyetemekkel szorosan együttműködve.

A hippokratészi filozófia inspirálta azt a hozzáállást, amivel az APIVITA a különböző problémákra a megoldást átfogóan igyekszik megtalálni. Minden APIVITA bőrápoló termék többfunkciós, összetett megoldást kínál az adott bőrproblémára: egyszerre hidratál, véd a környezeti szennyeződésektől, megelőzi a korai bőröregedést, valamint a tiszta, 100%-os, minősített organikus illóolajoknak köszönhetően felfrissít, enyhíti a feszültséget és a stresszt. Minden termék kiegészíti vagy megerősíti egymást és együttműködnek a maximális eredmény érdekében.

Tovább